Levenscoach Eindhoven

Lian Spijkerman als jouw levenscoach in Eindhoven

Weet je even niet meer hoe je verder moet in je leven of vraag je je af wat welke bezigheden jou energie geven? De oorzaak van dergelijke gevoelens is vaak terug te vinden in de manier waarop ons is aangeleerd om aan verwachtingen van andere mensen te voldoen. Je past je waarschijnlijk al aan je sociale omgeving sinds je zeer jong bent. Of je je nu op een bepaalde manier hebt gedragen om de goedkeuring van je ouders te krijgen, om erbij te horen op school of om waardering te krijgen op je werk, de kans is groot dat je door het jarenlange aanpassen van je gedrag jezelf bent kwijtgeraakt. Als je niet weet wie je écht bent, dan wordt het heel lastig om te ontdekken van welke activiteiten je blij wordt. Door Lian Spijkerman als jouw levenscoach in Eindhoven in te schakelen, zal je inventariseren waar je nu precies staat in het leven. Vervolgens wordt er gezamenlijk een actieplan opgesteld, zodat je stapje voor stapje de weg naar je ware ik terugvindt.

Levenscoaching in Eindhoven om terug in balans te komen

Afhankelijk van je eigen voorkeuren en van hoeveel werk er aan de winkel is om terug in balans te komen, kunnen de verschillende pakketten van Lian Spijkerman uitkomst bieden. Deze levenscoaching in Eindhoven kan bestaan uit een pakket van slechts twee sessies. In deze twee sessies is er voldoende tijd om een plan op te stellen waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt gaan. Een andere mogelijkheid is kiezen voor een verdiepingspakket dat uit zes sessies bestaat. In dit pakket wordt dieper ingegaan op de veranderingen die vereist zijn om een nieuwe manier van leven te creëren en krijg je de juiste handvatten aangereikt om niet in oude patronen terug te vallen. Je kunt ook kiezen voor een intensief pakket dat eveneens uit zes sessies is opgebouwd. In dit pakket gaan we onder andere aan de slag met het loslaten van oude aannames en gewoonten door middel van bindweefselmassage.

Wat kunnen levenscoaches in Eindhoven bieden?

Levenscoaches in Eindhoven kunnen je helpen met het onder de loep nemen van je leven. Door zaken vanuit een andere invalshoek te bekijken, kun je inzichten verkrijgen. Deze inzichten kun je gebruiken om je leven op zo’n manier in te richten, dat je jezelf kunt zijn. En als je eenmaal weet hoe je je ware zelf kunt zijn, dan kun je vanuit je kracht leven en voldoening uit de dingen halen die je doet. Deze ontdekkingstocht is niet altijd even makkelijk, maar met een luisterend oor en de steun van een coach wordt deze reis een stuk aangenamer. Lian Spijkerman kan op een liefdevolle manier naar jouw persoonlijke verhaal luisteren zonder te oordelen. Door middel van het stellen van de juiste vragen zal naar boven komen welke weg je kunt inslaan om je leven voorgoed te veranderen. Ben je klaar om de stap naar een gelukkig leven te zetten?

Het leven is bedoeld om gelukkig te zijn!

“Lian kan heel goed luisteren en ze oordeelt daarbij niet. Ze lijkt te horen wat er niet gezegd wordt en stelt altijd de juiste vragen”
Sandra Saris
“Het benoemen van mijn pijn en problemen, Lian voelt precies aan wat er bij mij speelt”.
Monique

BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

VERKENNING

Voel je dat je iets wil veranderen in je leven maar weet je nog niet precies waar je je aandacht op moet richten en hoe de verandering aan te pakken? Dan is dit pakket geschikt voor jou.

Het bestaat uit 2 sessies van 1 uur waarin we samen een inventarisatie maken waar je in je leven staat en maken we een actieplan zodat je aan de slag kunt gaan om wat veranderingen aan te brengen.

Dit pakket is € 250 (2 sessies).

VERDIEPING

Echt aan de slag gaan en je leven blijvend veranderen? Kies dan voor dit pakket waarin we, in 6 sessies, samen gaan kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf, deze nieuwe manier van leven vast kunt houden.

Dit pakket is € 600 (6 sessies).

INTENSIEF

Een heel bijzondere vorm van loslaten van oude patronen en je leven voor altijd veranderen is dit pakket. Waarin we kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt te leven vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf. Hiervoor zet ik de bindweefselmassage in die de doorbloeding van je lichaam verbeterd waardoor het makkelijker is om die oude patronen los te laten. De massage is heel ontspannend waardoor het de bewustwording van die oude patronen en aannames, makkelijker maakt.

Dit pakket is € 850 (6 sessies).

VANDAAG NOG BEGINNEN?

Neem dan contact met me op (06-25 09 02 08) voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.