Levenscoach Helmond

Een levenscoach in de omgeving Helmond inschakelen

Als je in de regio Helmond woont en het gevoel hebt dat je wel wat begeleiding kunt gebruiken bij het leren leven vanuit de balans en kracht van wie je werkelijk bent, dan kun je een beroep op mij doen als jouw levenscoach in de omgeving van Helmond. Wanneer je druk ervaart omdat je perfectionistisch bent ingesteld of omdat je te streng bent voor jezelf, kun je rekenen op mij als je liefdevolle steun en je luisterende oor. Zonder oordelen inventariseren we waar je staat in jouw leven en zullen we een plan van aanpak maken om veranderingen door te voeren die je stap voor stap naar een leven zullen leiden, waarin je echt jezelf durft te zijn, waarin je de kwaliteiten die jou zo uniek maken kunt inzetten en waarin je durft handelen naar vanuit jouw eigen gevoel.

Levenscoaching in de regio Helmond door Lian Spijkerman

Door middel van levenscoaching in de regio Helmond zet in mijn kennis in om vrouwen die het contact met zichzelf verloren hebben bij te staan bij het onderzoeken wie zij echt zijn, waar hun passies liggen en hoe ze naar hun intuïtie kunnen luisteren. Ik heb zelf meegemaakt hoe het is om te voelen dat je meer kunt halen uit het leven, dat het mogelijk moet zijn om vanuit je eigen kracht te leven en terug in balans te komen, maar tegelijkertijd niet te weten waar je moet beginnen om dit te bereiken. Ik spreek uit eigen ervaring en daarmee kan ik me goed verplaatsen in wat er in je omgaat. Samen kunnen we uitzoeken hoe je vanuit je eigen talenten kunt leven en hoe je voldoening uit je leven kunt halen. Bekijk de website eens om een indruk te krijgen van mijn werkwijze.

Weer vanuit je eigen kracht leven met hulp van levenscoaches in de omgeving van Helmond

Als je voor jezelf hebt besloten om de hulp van levenscoaches in de omgeving van Helmond in te schakelen om weer vanuit je eigen kracht te kunnen leven, overweeg dan eens om de hulp van Lian Spijkerman in te roepen. Je kunt van start gaan met het veranderen van je leven door bewustere keuzes te maken aan de hand van het vijfstappenplan. Je kunt het stappenplan gratis ontvangen door je in te schrijven op de website. Wil je meer uit jezelf halen? Dan kun je contact met mij opnemen voor een geheel kosteloos en vrijblijvend intakegesprek.

Het leven is bedoeld om gelukkig te zijn!

“Lian kan heel goed luisteren en ze oordeelt daarbij niet. Ze lijkt te horen wat er niet gezegd wordt en stelt altijd de juiste vragen”
Sandra Saris
“Het benoemen van mijn pijn en problemen, Lian voelt precies aan wat er bij mij speelt”.
Monique

BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

VERKENNING

Voel je dat je iets wil veranderen in je leven maar weet je nog niet precies waar je je aandacht op moet richten en hoe de verandering aan te pakken? Dan is dit pakket geschikt voor jou.

Het bestaat uit 2 sessies van 1 uur waarin we samen een inventarisatie maken waar je in je leven staat en maken we een actieplan zodat je aan de slag kunt gaan om wat veranderingen aan te brengen.

Dit pakket is € 250 (2 sessies).

VERDIEPING

Echt aan de slag gaan en je leven blijvend veranderen? Kies dan voor dit pakket waarin we, in 6 sessies, samen gaan kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf, deze nieuwe manier van leven vast kunt houden.

Dit pakket is € 600 (6 sessies).

INTENSIEF

Een heel bijzondere vorm van loslaten van oude patronen en je leven voor altijd veranderen is dit pakket. Waarin we kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt te leven vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf. Hiervoor zet ik de bindweefselmassage in die de doorbloeding van je lichaam verbeterd waardoor het makkelijker is om die oude patronen los te laten. De massage is heel ontspannend waardoor het de bewustwording van die oude patronen en aannames, makkelijker maakt.

Dit pakket is € 850 (6 sessies).

VANDAAG NOG BEGINNEN?

Neem dan contact met me op (06-25 09 02 08) voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.