Lifestyle coach Eindhoven

Dit kan een lifestyle coach in Eindhoven voor jou betekenen

Ken je het gevoel dat je voornamelijk bezig bent met het tevredenstellen van andere personen en daarbij jezelf verliest? En ervaar je dat je in de loop der jaren bent vergeten wie je zelf nu eigenlijk bent en van welke activiteiten jij gelukkig wordt? Dan kan een lifestyle coach in Eindhoven je helpen om weer in contact met jezelf te komen. Ik zal je begeleiden vanuit kennis, maar ook vanuit mijn ervaring. Ik heb namelijk zelf meegemaakt hoe het voelt om niet te weten ik wil en niet langer te weten wie ik nu echt ben. Als lifestyle coach zal ik je helpen om te leren luisteren naar je intuïtie, je kwaliteiten te (her)ontdekken en samen met jou uit te zoeken waar je energie van krijgt en waar je voldoening uit haalt.

Lifestyle coaching in Eindhoven en omgeving

Als je denkt dat lifestyle coaching in Eindhoven en omgeving jou op weg kan helpen naar een bestaan waarin je je leven leidt vanuit de kracht van wie je werkelijk bent, bekijk dan op de website de verschillende pakketten eens. Afhankelijk van je eigen behoeften kun je kiezen voor het verkenningspakket, het verdiepingspakket of het intensieve pakket. Voor welk pakket je ook besluit te kiezen, bij mij kun je rekenen op een luisterend oor. Ook zal de steun die je van mij krijgt liefdevol zijn, zodat je jouw ontdekkingsreis naar wie je nu werkelijk bent niet alleen hoeft te maken.

Lifestyle coaches in de regio Eindhoven

Als je op zoek bent naar lifestyle coaches in de regio Eindhoven, dan is Lian Spijkerman wellicht dé persoon die jou kan helpen bij de zoektocht naar je ware zelf. Je kunt telefonisch contact opnemen voor een intakegesprek. Voor deze intake worden geen kosten en rekening gebracht en het gesprek schept geen verplichtingen. Je kunt dan een indruk krijgen van wat ik voor je kan betekenen en hoe we te werk zullen gaan om jouw balans te herstellen. Je zult jezelf dankbaar zijn als je de stap naar een leven hebt gezet, waarin je durft te handelen vanuit je eigen overtuigingen en leeft vanuit wie je echt bent.

Het leven is bedoeld om gelukkig te zijn!

“Lian kan heel goed luisteren en ze oordeelt daarbij niet. Ze lijkt te horen wat er niet gezegd wordt en stelt altijd de juiste vragen”
Sandra Saris
“Het benoemen van mijn pijn en problemen, Lian voelt precies aan wat er bij mij speelt”.
Monique

BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

VERKENNING

Voel je dat je iets wil veranderen in je leven maar weet je nog niet precies waar je je aandacht op moet richten en hoe de verandering aan te pakken? Dan is dit pakket geschikt voor jou.

Het bestaat uit 2 sessies van 1 uur waarin we samen een inventarisatie maken waar je in je leven staat en maken we een actieplan zodat je aan de slag kunt gaan om wat veranderingen aan te brengen.

Dit pakket is € 250 (2 sessies).

VERDIEPING

Echt aan de slag gaan en je leven blijvend veranderen? Kies dan voor dit pakket waarin we, in 6 sessies, samen gaan kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf, deze nieuwe manier van leven vast kunt houden.

Dit pakket is € 600 (6 sessies).

INTENSIEF

Een heel bijzondere vorm van loslaten van oude patronen en je leven voor altijd veranderen is dit pakket. Waarin we kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt te leven vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf. Hiervoor zet ik de bindweefselmassage in die de doorbloeding van je lichaam verbeterd waardoor het makkelijker is om die oude patronen los te laten. De massage is heel ontspannend waardoor het de bewustwording van die oude patronen en aannames, makkelijker maakt.

Dit pakket is € 850 (6 sessies).

VANDAAG NOG BEGINNEN?

Neem dan contact met me op (06-25 09 02 08) voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.