Lifestyle coach Helmond

Een ervaren lifestyle coach in omgeving Helmond

Weet je niet waar jouw passie ligt en heb je het gevoel dat je het contact met jezelf kwijt bent? Dan kan een ervaren lifestyle coach in de regio Helmond uitkomst bieden. Mijn naam is Lian Spijkerman en ik heb, net als jij, ervaren hoe het is om te voelen dat het leven waar ik in zat niet langer was wat ik wilde, maar wat ik dan wel precies wilde, wist ik niet. Gelukkig heb ik destijds iemand gevonden bij wie ik alle ruimte kreeg om te onderzoeken welke veranderingen in mijn leven mij dichter bij mijn echte zelf zouden brengen. Inmiddels heb ik mijzelf gevonden en durf ik vertrouwen te hebben in mijn gevoel. Nu ben ik op een punt in mijn leven waarin ik mijn opgedane kennis en ervaring wil delen met andere vrouwen. Ik wil een luisterend oor kunnen bieden, een steun en toeverlaat zijn en jou de ruimte geven om te ontdekken hoe je vanuit je eigen kracht kunt leven.

Lifestyle coaching in Helmond

In het leven wordt er veel van je verwacht en het is verleidelijk om aan alle gestelde verwachtingen te voldoen. Het doen wat er van je verwacht wordt, wordt vermoedelijk al van jongs af aan beloond. Door een lieve meid te zijn, kreeg je waarschijnlijk positieve aandacht en liefde. Logisch dus dat je dit gedrag bleef herhalen. Het nadeel is dat aan verwachtingen voldoen een automatisme geworden kan zijn en dat je door anderen veelvuldig tevreden te stellen uit het oog hebt verloren hoe je jezelf en je eigen gevoelens tevredenstelt. Als je het gevoel hebt jezelf kwijt te zijn en je aanvoelt dat het tijd is voor verandering, dan kun je een geheel kosteloos en vrijblijvend intakegesprek aanvragen. Door jezelf te kunnen en durven zijn, zal je terug in balans komen. Wij zullen dan samen bekijken welk pakket voor jou het meest geschikt is om vanuit je eigen kracht te kunnen leven. Benut lifestyle coaching in Helmond om het belangrijkste levensdoel te bereiken, namelijk gelukkig zijn!

Lifestyle coaches in regio Helmond

Wanneer je op zoek bent naar lifestyle coaches in de regio Helmond, is de persoonlijke begeleiding van Lian Spijkerman het overwegen serieus waard. Hoe fijn is het om met iemand te praten die een luisterend oor biedt, niet oordeelt en uit ervaring weet hoe het voelt om te zijn vastgelopen in het leven? Ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om mezelf volledig kwijt te zijn, niet te weten wie ik ben en daarmee ook geen idee te hebben van wat ik wilde. Wanneer je je tot mij wendt als jouw persoonlijke coach, deel ik niet alleen mijn kennis met je. Je kunt eveneens rekenen op mijn liefdevolle steun en begrip, aangezien ik weet wat je doormaakt. Samen zullen we onderzoeken welke veranderingen er nodig zijn in jouw leven om jezelf terug te vinden en hoe je vervolgens jezelf kunt blijven, ondanks de verwachtingen die anderen van je hebben. Als je eenmaal begrijpt hoe je trouw kunt zijn aan jezelf, dan zal je je leven moeiteloos en vol voldoening kunnen leven.

Het leven is bedoeld om gelukkig te zijn!

“Lian kan heel goed luisteren en ze oordeelt daarbij niet. Ze lijkt te horen wat er niet gezegd wordt en stelt altijd de juiste vragen”
Sandra Saris
“Het benoemen van mijn pijn en problemen, Lian voelt precies aan wat er bij mij speelt”.
Monique

BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

VERKENNING

Voel je dat je iets wil veranderen in je leven maar weet je nog niet precies waar je je aandacht op moet richten en hoe de verandering aan te pakken? Dan is dit pakket geschikt voor jou.

Het bestaat uit 2 sessies van 1 uur waarin we samen een inventarisatie maken waar je in je leven staat en maken we een actieplan zodat je aan de slag kunt gaan om wat veranderingen aan te brengen.

Dit pakket is € 250 (2 sessies).

VERDIEPING

Echt aan de slag gaan en je leven blijvend veranderen? Kies dan voor dit pakket waarin we, in 6 sessies, samen gaan kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf, deze nieuwe manier van leven vast kunt houden.

Dit pakket is € 600 (6 sessies).

INTENSIEF

Een heel bijzondere vorm van loslaten van oude patronen en je leven voor altijd veranderen is dit pakket. Waarin we kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt te leven vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf. Hiervoor zet ik de bindweefselmassage in die de doorbloeding van je lichaam verbeterd waardoor het makkelijker is om die oude patronen los te laten. De massage is heel ontspannend waardoor het de bewustwording van die oude patronen en aannames, makkelijker maakt.

Dit pakket is € 850 (6 sessies).

VANDAAG NOG BEGINNEN?

Neem dan contact met me op (06-25 09 02 08) voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.