Lifestyle coach Veldhoven

Lian Spijkerman als jouw lifestyle coach in de regio Veldhoven

Als je kiest voor Lian Spijkerman als jouw lifestyle coach in de regio Veldhoven, dan kies je niet alleen voor een begeleidster die kennis heeft van zaken, maar ook voor iemand die uit eigen ervaring weet hoe het is om het contact met je ware zelf kwijt te zijn. Sinds onze kinderjaren wordt ons aangeleerd dat we ons moeten aanpassen aan onze omgeving en dat lief zijn wordt beloond met aandacht en liefde. Nu is er niets mis met lief zijn, maar de keerzijde van dit aangeleerde gedrag is dat veel mensen de neiging hebben om anderen te pleasen en daarbij zichzelf en hun eigen verlangens vergeten. Wanneer je dit gedrag over zeer lange tijd vertoont, bestaat de kans dat je na verloop van tijd niet meer weet wat je zelf wilt en van welke activiteiten jij zelf gelukkig wordt. Een lifestyle coach kan je bijstaan in het in contact komen met jezelf en je eigen emoties, zodat je weer vanuit je eigen kracht kunt gaan leven.

Lifestyle coaching in de omgeving van Veldhoven

Lian Spijkerman biedt lifestyle coaching in de omgeving van Veldhoven aan vrouwen aan die willen ontdekken wie zij zelf zijn. Wellicht heb je je zodanig aangepast aan wat de omgeving van je verwacht, dat je niet eens meer weet wie je bent. En als je niet weet wie je bent, hoe kun je dan weten wat jou voldoening geeft en gelukkig maakt? Als jij wilt uitzoeken wat je wilt in het leven en hoe je jouw talenten kunt inzetten om een gevoel van voldoening te ervaren, dan kun je telefonisch contact met mij opnemen voor een vrijblijvend intakegesprek. Je kunt vandaag al de eerste stap zetten naar een leven waarin je je oude patronen loslaat en trouw bent aan jouw eigen ik.

Vind jouw lifestyle coaches Veldhoven en omstreken

Vind jouw lifestyle coaches in Veldhoven en omstreken als je aanvoelt dat het tijd is voor verandering. Je kunt beginnen met het gratis stappenplan, waarin je in vijf stappen bewustere keuzes kunt maken in je leven. Je kunt je hier kosteloos voor inschrijven op mijn website. Wens je meer begeleiding om je leven op een dusdanige manier in te richten dat je jouw talenten en kracht maximaal kunt benutten? Bekijk dan de verschillende pakketten eens. Als je niet zeker weet welk pakket het best bij je past, dan kun je je tijdens de intake vrijblijvend laten adviseren. Welke vorm van begeleiding je ook kiest, we zullen samen bekijken welke veranderingen er noodzakelijk zijn om vanuit de juiste balans en je eigen kracht te kunnen leven.

Het leven is bedoeld om gelukkig te zijn!

“Lian kan heel goed luisteren en ze oordeelt daarbij niet. Ze lijkt te horen wat er niet gezegd wordt en stelt altijd de juiste vragen”
Sandra Saris
“Het benoemen van mijn pijn en problemen, Lian voelt precies aan wat er bij mij speelt”.
Monique

BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

VERKENNING

Voel je dat je iets wil veranderen in je leven maar weet je nog niet precies waar je je aandacht op moet richten en hoe de verandering aan te pakken? Dan is dit pakket geschikt voor jou.

Het bestaat uit 2 sessies van 1 uur waarin we samen een inventarisatie maken waar je in je leven staat en maken we een actieplan zodat je aan de slag kunt gaan om wat veranderingen aan te brengen.

Dit pakket is € 250 (2 sessies).

VERDIEPING

Echt aan de slag gaan en je leven blijvend veranderen? Kies dan voor dit pakket waarin we, in 6 sessies, samen gaan kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf, deze nieuwe manier van leven vast kunt houden.

Dit pakket is € 600 (6 sessies).

INTENSIEF

Een heel bijzondere vorm van loslaten van oude patronen en je leven voor altijd veranderen is dit pakket. Waarin we kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt te leven vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf. Hiervoor zet ik de bindweefselmassage in die de doorbloeding van je lichaam verbeterd waardoor het makkelijker is om die oude patronen los te laten. De massage is heel ontspannend waardoor het de bewustwording van die oude patronen en aannames, makkelijker maakt.

Dit pakket is € 850 (6 sessies).

VANDAAG NOG BEGINNEN?

Neem dan contact met me op (06-25 09 02 08) voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.