Mental coach Eindhoven

Een mental coach in Eindhoven

Wanneer je je in de situatie bevindt waarin je even niet meer weet hoe je verder moet, kan een mental coach in Eindhoven je op weg helpen. Veel mensen ervaren op een bepaald punt in hun leven het gevoel dat het huidige leven dat zij leiden niet het best haalbare leven is. Om het maximale uit je leven te kunnen halen, is het belangrijk om jezelf echt te kennen en te weten hoe je bij jouw eigen gevoel kunt blijven en hoe je vanuit je intuïtie kunt, maar vooral durft te handelen. Door vanuit de kracht van je werkelijke zelf te leven, kun je díe dingen doen die je energie geven en waar je voldoening uit haalt. Een mental coach kan je helpen bij het verkrijgen van nieuwe inzichten, waar je vervolgens zelf mee aan het werk kunt om de echte jij naar boven te halen.

Mental coaching van Lian Spijkerman in Eindhoven

Mental coaching van Lian Spijkerman in Eindhoven kun je zien als een stuk gereedschap, waarmee je de weg naar je wie je werkelijk bent kunt banen. In veel gevallen is er sprake van aangeleerd gedrag. We leren immers al vanaf onze kindertijd dat we ons moeten aanpassen aan onze omgeving. Vaak gaan die aanpassingen, bewust of onbewust, ten koste van wat we zelf willen. Als we te lang ons eigen gevoel negeren bij de keuzes die we maken, dan lopen we het risico onszelf te verliezen. Wanneer iemand aan je zou vragen waar je passie ligt of welke dingen je echt leuk vindt om te doen, kan het zelfs zo zijn dat je het antwoord schuldig moet blijven, omdat je zelf simpelweg niet meer weet wie je nu echt bent. Persoonlijke begeleiding kan dan helpen om je passies, talenten en kwaliteiten boven tafel te krijgen.

Schakel een mentale coach in Eindhoven in voor hulp bij jouw persoonlijke ontwikkeling

Kun jij je vinden in de bovengenoemde voorbeelden? Pas jij je al veel te lang aan andermans verwachtingen aan of weet je niet welke activiteiten jou nu gelukkig maken? Schakel dan een mentale coach in Eindhoven in als steuntje in de rug bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Op de website vind je informatie over de verschillende begeleidingspakketten. Je kunt je kosteloos inschrijven voor een stappenplan, waarin je leert om op een bewuste manier keuzes te maken. Keuzes die vanuit jezelf komen en die niet voortkomen uit de verwachtingen van je omgeving. Je kunt telefonisch contact leggen voor een intakegesprek en vandaag nog starten met het veranderen van je leven.

Het leven is bedoeld om gelukkig te zijn!

“Lian kan heel goed luisteren en ze oordeelt daarbij niet. Ze lijkt te horen wat er niet gezegd wordt en stelt altijd de juiste vragen”
Sandra Saris
“Het benoemen van mijn pijn en problemen, Lian voelt precies aan wat er bij mij speelt”.
Monique

BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

VERKENNING

Voel je dat je iets wil veranderen in je leven maar weet je nog niet precies waar je je aandacht op moet richten en hoe de verandering aan te pakken? Dan is dit pakket geschikt voor jou.

Het bestaat uit 2 sessies van 1 uur waarin we samen een inventarisatie maken waar je in je leven staat en maken we een actieplan zodat je aan de slag kunt gaan om wat veranderingen aan te brengen.

Dit pakket is € 250 (2 sessies).

VERDIEPING

Echt aan de slag gaan en je leven blijvend veranderen? Kies dan voor dit pakket waarin we, in 6 sessies, samen gaan kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf, deze nieuwe manier van leven vast kunt houden.

Dit pakket is € 600 (6 sessies).

INTENSIEF

Een heel bijzondere vorm van loslaten van oude patronen en je leven voor altijd veranderen is dit pakket. Waarin we kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt te leven vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf. Hiervoor zet ik de bindweefselmassage in die de doorbloeding van je lichaam verbeterd waardoor het makkelijker is om die oude patronen los te laten. De massage is heel ontspannend waardoor het de bewustwording van die oude patronen en aannames, makkelijker maakt.

Dit pakket is € 850 (6 sessies).

VANDAAG NOG BEGINNEN?

Neem dan contact met me op (06-25 09 02 08) voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.