Mental coach Helmond

Een mental coach in de omgeving van Helmond

Wie ben je echt? Wat maakt je gelukkig? Deze vragen kunnen moeilijk te beantwoorden zijn als je vastzit in een leven waarvan je niet zo zeker meer weet of het is wat je wilt. Doordat je mogelijk vaak een rol hebt gespeeld om te kunnen voldoen aan de eisen en verwachtingen van je omgeving, kun je op een punt aanbelanden waarop het je niet langer lukt om de verschillende versies die je van jezelf in je hoofd hebt zitten van elkaar te onderscheiden. Door te lang te hebben gehandeld naar andermans behoeften, kun je die van jezelf volledig uit het oog verloren zijn. Het kan dan voelen alsof je het contact met jezelf bent kwijtgeraakt. Een mental coach in Helmond kan je helpen om je echte ik weer terug te vinden en te ontdekken waar je gelukkig van wordt.

Mental coaching in de regio Helmond van een ervaringsdeskundige

Op de momenten dat je even niet meer weet hoe je op een prettige manier verder kunt in het leven is het prettig om te kunnen praten met iemand met kennis van zaken, maar wat vaak nog fijner is, is praten met iemand die uit eigen ervaring weet hoe het is om gevoelens als onzekerheid en verwarring door te maken. Als je voor de mental coaching in de regio Helmond van Lian Spijkerman kiest, dan kun je rekenen op iemand die je bijstaat in de zoektocht naar je werkelijke zelf, iemand die op een gegeven moment ook zichzelf kwijt is geweest en dus als geen ander begrijpt hoe je je voelt. Je kunt rekenen op een luisterend oor en op de liefdevolle steun die je op dat moment zo goed kunt gebruiken.

Lian Spijkerman is jouw mentale coach in Helmond en omstreken

Wanneer je je tot Lian Spijkerman als jouw mentale coach in de regio Helmond wendt, kun je in een gratis intakegesprek jouw persoonlijke situatie voorleggen, je wensen bespreken en krijg je advies over welke behandelmethode het best bij jou aansluit. Waar het voor de een voldoende is om het huidige leven in kaart te brengen en een stappenplan op te stellen, kan voor iemand anders een andere aanpak vereist zijn om tot een blijvend resultaat te komen, zoals het bewust worden van oude aannames en patronen door middel van een ontspannende bindweefselmassage. Je kunt telefonisch contact opnemen voor een vrijblijvende intake en daarmee vandaag nog de eerste stap richting een leven vol voldoening zetten.

Het leven is bedoeld om gelukkig te zijn!

“Lian kan heel goed luisteren en ze oordeelt daarbij niet. Ze lijkt te horen wat er niet gezegd wordt en stelt altijd de juiste vragen”
Sandra Saris
“Het benoemen van mijn pijn en problemen, Lian voelt precies aan wat er bij mij speelt”.
Monique

BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

VERKENNING

Voel je dat je iets wil veranderen in je leven maar weet je nog niet precies waar je je aandacht op moet richten en hoe de verandering aan te pakken? Dan is dit pakket geschikt voor jou.

Het bestaat uit 2 sessies van 1 uur waarin we samen een inventarisatie maken waar je in je leven staat en maken we een actieplan zodat je aan de slag kunt gaan om wat veranderingen aan te brengen.

Dit pakket is € 250 (2 sessies).

VERDIEPING

Echt aan de slag gaan en je leven blijvend veranderen? Kies dan voor dit pakket waarin we, in 6 sessies, samen gaan kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf, deze nieuwe manier van leven vast kunt houden.

Dit pakket is € 600 (6 sessies).

INTENSIEF

Een heel bijzondere vorm van loslaten van oude patronen en je leven voor altijd veranderen is dit pakket. Waarin we kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt te leven vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf. Hiervoor zet ik de bindweefselmassage in die de doorbloeding van je lichaam verbeterd waardoor het makkelijker is om die oude patronen los te laten. De massage is heel ontspannend waardoor het de bewustwording van die oude patronen en aannames, makkelijker maakt.

Dit pakket is € 850 (6 sessies).

VANDAAG NOG BEGINNEN?

Neem dan contact met me op (06-25 09 02 08) voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.