Persoonlijke coach Eindhoven

Jezelf terugvinden met een persoonlijke coach in Eindhoven

Wanneer je je overdonderd voelt door alle eisen die aan je worden gesteld of wanneer jouw gevoel je zegt dat het leven dat je op het huidige moment leidt niet het leven is dat je gelukkig maakt, kan het tijd zijn om oude gewoonten te vervangen door nieuwe, gezondere gewoonten en om oude patronen te doorbreken. Een persoonlijke coach in Eindhoven kan je helpen om nieuwe inzichten te verkrijgen, zodat dat leven waarin je vanuit je eigen balans leeft en waar je voldoening uit haalt binnen handbereik ligt. Het gevoel hebben jezelf kwijt te zijn kan het gevolg zijn van het tevreden willen stellen van anderen, zonder aandacht te hebben voor je eigen emoties. Ook te hard zijn voor jezelf en te hoge eisen stellen kunnen maken dat je je verloren voelt en niet langer meer weet wie je nu echt bent. Met de hulp van een persoonlijke coach kun je jezelf manieren aanleren om bewustere keuzes te maken en leer je naar je eigen gevoelens te luisteren.

Persoonlijke coaching in Eindhoven

Door middel van persoonlijke coaching in Eindhoven kun je jezelf weer terugvinden. Hoe fijn zou het zijn om te weten wat je wilt in het leven, om energie te halen uit de dingen die je doet en om een gevoel van voldoening te ervaren? Deze positieve gevoelens zijn absoluut haalbaar, maar het is wel belangrijk om de ruimte te nemen en te krijgen om te onderzoeken wat je écht wilt. Lian Spijkerman zal je deze ruimte geven. Zij zal een luisterend oor zijn, die zonder te oordelen jouw verhaal aanhoort, de juiste vragen stelt en je zal steunen. Doordat deze personal coach zelf het proces van zichzelf kwijtraken, maar ook van zichzelf terugvinden in haar eigen leven heeft doorgemaakt, zal ze veel herkennen in jouw verhaal en kan ze jou vanuit haar eigen ervaringen naar een leven vol voldoening begeleiden.

Ben jij op zoek naar persoonlijke coaches in Eindhoven?

Als je op zoek bent naar persoonlijke coaches in Eindhoven die je kunnen bijstaan in het herontdekken van je werkelijke zelf en er klaar voor bent om de stap naar een leven vanuit je eigen kracht te zetten, bekijk dan het aanbod op de website eens. Lees wat de verschillende pakketten inhouden en bepaal welk pakket het best aansluit bij jouw persoonlijke doelstellingen. Als je niet zeker weet welk coachingspakket de beste keuze is, dan kun je een gratis intakegesprek aanvragen. We zullen dan samen doornemen waar je staat in het leven en aan de hand daarvan zullen we bepalen met welke vorm van begeleiding we jouw oude patronen kunnen doorbreken en jij het maximale uit jezelf kunt halen.

Het leven is bedoeld om gelukkig te zijn!

“Lian kan heel goed luisteren en ze oordeelt daarbij niet. Ze lijkt te horen wat er niet gezegd wordt en stelt altijd de juiste vragen”
Sandra Saris
“Het benoemen van mijn pijn en problemen, Lian voelt precies aan wat er bij mij speelt”.
Monique

BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

VERKENNING

Voel je dat je iets wil veranderen in je leven maar weet je nog niet precies waar je je aandacht op moet richten en hoe de verandering aan te pakken? Dan is dit pakket geschikt voor jou.

Het bestaat uit 2 sessies van 1 uur waarin we samen een inventarisatie maken waar je in je leven staat en maken we een actieplan zodat je aan de slag kunt gaan om wat veranderingen aan te brengen.

Dit pakket is € 250 (2 sessies).

VERDIEPING

Echt aan de slag gaan en je leven blijvend veranderen? Kies dan voor dit pakket waarin we, in 6 sessies, samen gaan kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf, deze nieuwe manier van leven vast kunt houden.

Dit pakket is € 600 (6 sessies).

INTENSIEF

Een heel bijzondere vorm van loslaten van oude patronen en je leven voor altijd veranderen is dit pakket. Waarin we kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt te leven vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf. Hiervoor zet ik de bindweefselmassage in die de doorbloeding van je lichaam verbeterd waardoor het makkelijker is om die oude patronen los te laten. De massage is heel ontspannend waardoor het de bewustwording van die oude patronen en aannames, makkelijker maakt.

Dit pakket is € 850 (6 sessies).

VANDAAG NOG BEGINNEN?

Neem dan contact met me op (06-25 09 02 08) voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.