Persoonlijke coach Helmond

Schakel Lian Spijkerman in als jouw persoonlijke coach in regio Helmond

Ben jij al zolang bezig met het pleasen van anderen dat je niet weet hoe je ermee kunt stoppen om iedereen maar tevreden te houden? Of ben je dermate perfectionistisch dat vrijwel elke taak of activiteit stress met zich meebrengt? Overweeg dan eens om Lian Spijkerman in te schakelen als jouw persoonlijke coach in de regio Helmond. Lian Spijkerman heeft aan den lijve ondervonden hoe het is om te worden meegezogen in een bestaan waarvan ze niet langer wist of dit de manier van leven was die ze wilde. Ze voelde een enorme behoefte aan verandering, maar had geen idee waar ze moest beginnen om vanuit de balans en kracht van haar ware zelf te kunnen leven. Inmiddels is het haar gelukt om te ontdekken wie ze echt is, uit welke activiteiten ze energie haalt en hoe ze trouw kan blijven aan zichzelf. Haar kennis en eigen ervaringen zet zij inmiddels in om andere vrouwen die zich in eenzelfde situatie bevinden bij te staan in hun zoektocht naar zichzelf.

Persoonlijke coaching in Helmond en omstreken

Als je in de regio van Helmond woont en het gevoel hebt dat je je echte zelf kwijt bent geraakt, dan kun je de persoonlijke coaching in Helmond en omstreken van Lian Spijkerman inschakelen. Zij zal zich beroepen op haar kennis en persoonlijke ervaringen om jou de juiste adviezen te geven en de handvatten aan te reiken, waarmee je stap voor stap dichter bij je echte zelf komt. Daarnaast zal ze een luisterend oor bieden en jouw steun en toeverlaat zijn tijdens deze reis. Je staat er niet alleen voor! Ben je er klaar voor om te ervaren hoe het leven kan zijn als je vanuit de kracht van je werkelijke zelf leeft?

Begeleiding van persoonlijke coaches in de omgeving van Helmond

Als je nog twijfelt of begeleiding van persoonlijke coaches in de omgeving van Helmond iets voor jou is, dan kun je telefonisch contact met mij opnemen voor een gratis introductiegesprek. Zo kun je een beter beeld krijgen van wat je van mijn werkwijze kunt verwachten. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. Je kunt ook op de website de verschillende begeleidingspakketten bekijken om een idee te krijgen van wat ik voor je kan betekenen in het vinden van je ware zelf. Om alvast zelf aan de slag te gaan, kun je je geheel kosteloos inschrijven voor mijn vijfstappenplan, waarin je leert om bewustere keuzes te maken in het dagelijks leven.

Het leven is bedoeld om gelukkig te zijn!

“Lian kan heel goed luisteren en ze oordeelt daarbij niet. Ze lijkt te horen wat er niet gezegd wordt en stelt altijd de juiste vragen”
Sandra Saris
“Het benoemen van mijn pijn en problemen, Lian voelt precies aan wat er bij mij speelt”.
Monique

BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

VERKENNING

Voel je dat je iets wil veranderen in je leven maar weet je nog niet precies waar je je aandacht op moet richten en hoe de verandering aan te pakken? Dan is dit pakket geschikt voor jou.

Het bestaat uit 2 sessies van 1 uur waarin we samen een inventarisatie maken waar je in je leven staat en maken we een actieplan zodat je aan de slag kunt gaan om wat veranderingen aan te brengen.

Dit pakket is € 250 (2 sessies).

VERDIEPING

Echt aan de slag gaan en je leven blijvend veranderen? Kies dan voor dit pakket waarin we, in 6 sessies, samen gaan kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf, deze nieuwe manier van leven vast kunt houden.

Dit pakket is € 600 (6 sessies).

INTENSIEF

Een heel bijzondere vorm van loslaten van oude patronen en je leven voor altijd veranderen is dit pakket. Waarin we kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt te leven vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf. Hiervoor zet ik de bindweefselmassage in die de doorbloeding van je lichaam verbeterd waardoor het makkelijker is om die oude patronen los te laten. De massage is heel ontspannend waardoor het de bewustwording van die oude patronen en aannames, makkelijker maakt.

Dit pakket is € 850 (6 sessies).

VANDAAG NOG BEGINNEN?

Neem dan contact met me op (06-25 09 02 08) voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.