Persoonlijke ontwikkeling Eindhoven

Persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding in Eindhoven

Persoonlijke ontwikkeling is een ruim begrip. Deze vorm van ontwikkeling omvat zaken als het vergroten van de kwaliteit van je leven, het vinden van je eigen identiteit, het ontwikkelen van je zelfbewustzijn en het realiseren van je eigen dromen. Persoonlijke ontwikkeling vindt gedurende het gehele leven plaats. Het kan echter zo zijn dat je vastloopt in je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt het gevoel hebben dat je je eigen identiteit bent kwijtgeraakt, omdat je je bijvoorbeeld al gedurende je hele leven aanpast aan de verwachtingen van anderen. Als je daarbij je eigen gevoelens uit het oog verliest, kun je je verloren voelen en niet meer weten wie je nu écht bent en van welke dingen jij zelf blij wordt. Persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een levenscoach in Eindhoven kan je dan helpen om dichter bij je ware zelf te komen.

Hulp bij je persoonlijke ontwikkeling door een coach in Eindhoven

Als je hulp kunt gebruiken bij zaken die jouw eigen mentale groeiproces betreffen, dan kun je hulp bij je persoonlijke ontwikkeling inroepen bij een coach in Eindhoven. Lian Spijkerman is een lifestyle coach die vrouwen begeleidt vanuit haar persoonlijke ervaringen en haar ruime kennis die zij in de loop der jaren heeft opgedaan. Als je een luisterend oor nodig hebt of steun kunt gebruiken bij het (opnieuw) vinden van jouw werkelijke zelf, dan kun je telefonisch met Lian in contact treden voor een gratis en vrijblijvend introductiegesprek. Vervolgens kan er worden bepaald welk begeleidingspakket het best aansluit bij jouw huidige situatie en je persoonlijke wensen. Wellicht is het voldoende om gezamenlijk te inventariseren waar je momenteel in het leven staat en een actieplan op te stellen, maar misschien past het beter bij je om oude patronen gemakkelijker los te kunnen laten door middel van bindweefselmassage.

Persoonlijke ontwikkeling door middel van coaching in Eindhoven

Persoonlijke ontwikkeling met behulp van coaching in Eindhoven kan je nieuwe inzichten geven, waardoor het duidelijk voor je wordt hoe je je oude gewoonten kunt loslaten. Door oude gewoonten en gedachtenpatronen te doorbreken, krijg je de kans om je ware identiteit te vinden, jouw kwaliteiten te ontdekken en te achterhalen van welke dingen in het leven je energie krijgt. Wanneer het je lukt om te leven vanuit de persoon die je daadwerkelijk bent, zal je zoveel meer voldoening ervaren en meer rust verkrijgen. Ben jij er klaar voor om een nieuwe weg in te slaan?

Het leven is bedoeld om gelukkig te zijn!

“Lian kan heel goed luisteren en ze oordeelt daarbij niet. Ze lijkt te horen wat er niet gezegd wordt en stelt altijd de juiste vragen”
Sandra Saris
“Het benoemen van mijn pijn en problemen, Lian voelt precies aan wat er bij mij speelt”.
Monique

BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

VERKENNING

Voel je dat je iets wil veranderen in je leven maar weet je nog niet precies waar je je aandacht op moet richten en hoe de verandering aan te pakken? Dan is dit pakket geschikt voor jou.

Het bestaat uit 2 sessies van 1 uur waarin we samen een inventarisatie maken waar je in je leven staat en maken we een actieplan zodat je aan de slag kunt gaan om wat veranderingen aan te brengen.

Dit pakket is € 250 (2 sessies).

VERDIEPING

Echt aan de slag gaan en je leven blijvend veranderen? Kies dan voor dit pakket waarin we, in 6 sessies, samen gaan kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf, deze nieuwe manier van leven vast kunt houden.

Dit pakket is € 600 (6 sessies).

INTENSIEF

Een heel bijzondere vorm van loslaten van oude patronen en je leven voor altijd veranderen is dit pakket. Waarin we kijken welke veranderingen er nodig zijn om echt te leven vanuit je eigen kracht en vanuit de juiste balans voor jezelf. Hiervoor zet ik de bindweefselmassage in die de doorbloeding van je lichaam verbeterd waardoor het makkelijker is om die oude patronen los te laten. De massage is heel ontspannend waardoor het de bewustwording van die oude patronen en aannames, makkelijker maakt.

Dit pakket is € 850 (6 sessies).

VANDAAG NOG BEGINNEN?

Neem dan contact met me op (06-25 09 02 08) voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.