Vorige week plaatste ik mijn 1e bericht op mijn nieuwe FB pagina: lian spijkerman coach en mentor. Want ik wil mij als coach en mentor niet alleen zichtbaar maken op mijn website maar ook op mijn FB pagina wil ik laten zien dat ik vrouwen coach die willen gaan ontdekken wie ze nu eigenlijk echt zijn  Ik kreeg daarop hele leuke reacties waaronder : Zo logisch dit bij jou! Het was zo leuk om deze reactie te krijgen. Het bevestigde mij namelijk dat het volgen van mijn eigen gevoel, om dit te gaan doen, goed was. Want wanneer je echt gaat doen wat bij je past en volgt wat vanuit je hart komt, wordt je authentieke IK zichtbaar.

Wanneer je leeft en werkt vanuit deze IK dan geeft je dat zoveel voldoening. Durven vertrouwen op je gevoel en hiernaar handelen, maakt je sterk. Er ontstaat een innerlijke rust die je uitstraalt en die maakt dat je durft te gaan staan voor jezelf. Als je vanuit die zekerheid jezelf aan de buitenwereld laat zien dan voelen mensen van nature aan dat dit klopt en dan  krijg je dus die reacties zoals: Zo passend dit bij jou, natuurlijk ga je dat doen, helemaal iets voor jou!

Natuurlijk heeft het mij een aantal jaren gekost om die authentieke Ik te ontdekken. Dit was geen gemakkelijk proces want mijn eigen aannames en vooroordelen hielpen me hier niet bij maar met veel geduld, vertrouwen in mezelf en feedback van fijne mensen om me heen, is het me gelukt! De wijsheid die ik tijdens dit proces heb opgedaan deel ik graag met andere vrouwen die ook op zoek zijn naar hun authentieke IK.

Het is dus echt een ontdekkingstocht om dichterbij je authentieke Ik te komen. De eerste stap zetten is heel belangrijk maar ook best lastig. Destijds was ik erg blij dat ik iemand had om me te helpen mijn eerste stap helder te krijgen. Als jij ook duidelijkheid wil krijgen hoe jij zou kunnen starten met deze zoektocht, bel me dan. We kunnen dan samen overleggen hoe ik je hierbij zou kunnen helpen.

Liefs,

Lian